Recipe

Dadel kugler

Jes Madsen | 40 Minutes | 10 Persons

Dadel kugler som smelter i munden men dog har bid. Bitterheden fra chokoladen, kakaopulveret og de rå kakao stykker komplementer sødmen fra dadlerne.

Det her er min yndlings synd når det kommer til søde sager. Synd er dog så meget sagt da de på ingen måde er syndige rent sundhedsmæssigt, men syndige på kalorier.


2 Ratings
Language: Danish English


Ingredients
Ingredients for 10 persons

400 Gram Dates
200 Gram Raisins
2 Table spoon Peanutbutter (Cocoa peanutbutter)
150 Gram Almonds
150 Gram Hazelnuts
25 Gram Chocolate (85% or over)
2 Table spoon Cocoa powder
2 Table spoon Coconut oil
1 Deciliter Apple juice
1 Teaspoon Salt
1 Teaspoon Vanilla Powder
150 Gram Sesame
50 Gram Raw cacao nibs
100 Gram Coconut flakes
200 Gram Desiccated coconut

Procedure

1

Blend mandler, hasselnødder og chokolade i en blender til den har den rette konsistens. Blend det ikke for fint.

2

Blend dadler, rosiner, kakao pulver, salt, peanutbutter, kokos oile og æblesaft. Hvis massen er svær at blende eller føles meget tør, så tilføj noget mere æblesaft, til massen er klæbrig.

3

Bland massen og de rå kakao stykker i og rør godt rundt.

4

Form dejen til kugler eller hvilken form du vil have dem , og rul dem i kokosmelet eller hakket chokolade, alt efter hvor syndige de skal være. Jeg får 3 af de fade du kan se på billede ud af denne portion.

5

Frys dem ned i en halv time og de er klar. Lad dem blive i fryseren, så holder de længere :)