Recipe

Indisk inspireret karrygryde med torsk

Jes Madsen | 30 Minutes | 6 Persons

Denne indisk inspireret karrygryde er nem og hurtig at lave. Den indeholder godt med grøntsager og fisk, og jeg spiser som reglen ikke andet til end en let grøn salat, men hvis du har brug for mere tyngde kan du servere ris til.
Hvis man ikke er vild med søde kartofler kan man undlade dem og erstatte dem med almindelige kartofler.


0 Ratings
Language: Danish


Ingredients
Ingredients for 6 persons

1 Table spoon Paprika
1 Table spoon Curry
1 Table spoon Sweet chili
1 Teaspoon Turmeric
1 pcs Onion
4 pcs Potatoes
2 pcs Sweet potatoes
3 pcs Carrots
1 pcs Squash
1 pcs Leek
1 Teaspoon Vegetable broth
1 Deciliter Thick cream
300 Gram Cod

Procedure

1

Varm krydderier op i en gryde. Hak løget.

2

Hæld olien i gryden og tilsæt det hakkede løg, og lad det stege til de får lidt farve.

3

Skær kartofler og gulerødder i nogle ikke alt for små tern. Smid dem i gryden og dæk dem næsten med vand. Lad det koge i ca. 10 minutter.

4

Skær resten af grøntsagerne op og smid dem i gryden. Tilsæt fløden og grøntsagsbouillon og lade det koge i 5 minutter.

5

Lig torskestykkerne øverste i gryden, og lade det simre til torsken er mør (ca. 10 minutter). Velbekomme :)