Recipe

Jægergryde

Jes Madsen | 3 Hours | 8 Persons

Min favorit gryderet der er perfekt om vinteren. Med et strejf af cognac og mørk øl vil denne gryderet forkæle dine smagsløg.


0 Ratings
Language: English Danish


Ingredients
Ingredients for 8 persons

250 Gram Bacon
3 pcs Onion
6 pcs Garlic
500 Gram Mushrooms
500 Gram Pork Tenderloin
250 Gram Sausages
800 Gram Crushed tomato (Or chopped)
250 Deciliter Thick cream
1 Table spoon Redcurrant Jelly
2 Teaspoon Paprika
6 pcs Blossom leaves
1 Teaspoon Salt
2 pinch Pepper
250 Deciliter Beer (Stout or another dark beer.)
2 Table spoon Cognac

Procedure

1

Brug en tykbundet gryde. Steg bacon til væden er væk og en stor del af fedtet er stegt af.

2

Steg herefter løg og hvidløg i fedet fra baconen indtil den er gylden.

3

Steg herefter svampene i resten af bacon fedet indtil væden er fordampet. Hvis der er for lidt fedt tilbage, spæd til med noget olie eller smør.

4

Steg kødet indtil det er branket, men uden at brænde smørret. Når kødet er branket tilsæt salt og peber og halvdelen af paprikaen og vend kødet til det er indhyllet i krydderierne.

5

Steg pølserne ved høj varme i kort tid, og tag dem op i en skål indtil de skal bruges igen.

6

Smid det hele i gryden og tilføj resten af ingredienserne undtagen pølser, fløde, cognac og øl. Indholdet skal være dækket af væde. Hvis der ikke er væde nok tilføj vand. Lad det koge i mindst en time og rør rundet nu og da.

7

Tilføj pølser, fløde, øl og cognac og lad det koge i 30 minutter mere.

8

Serveres med ris og brød.