Recipe

Karamelliseret løg og Butterbeans

Jes Madsen | 40 Minutes | 4 Persons

En lækker og cremet ret med karamelliseret løg og butterbeans, der er nem og hurtig at lave.
Der kan bruges en soya/havrefløde som et alternativ for at lave retten vagansk.


0 Ratings
Language: Danish


Ingredients
Ingredients for 4 persons

2 Table spoon Olive oil
10 Gram Butter (salted)
4 pcs Onion
4 pcs Garlic
3 Table spoon Sweet Chili Sauce
1 Deciliter Thick cream

Procedure

1

Varm smøg og olie på en stor pande, og tilsæt løg og hvidløg og lade det stege lidt.

2

Tilsæt den søde chilisauce, og lade det stege til løgne bliver gyldne.

3

Tilsæt svampe og lade det koge ned til væden er væk.

4

Sæt vandet over til Spaghetti.

5

Tilsætter butterbeans, fløde og Ajvar og lad det koge lidt ind, så det bliver en tyk cremet sauce.

6

Kan serveres med noget revet parmesanost, hakket forårsløgs top og et stykke brød der er ristet i oliven olie.