Forside
Opskrifter
Om os
DA
EN
Log ind
Opret bruger
Tilbage
Opskrift
Asparges svøbt i Røget laks med wasabi
Jes Madsen
|
15 Minutter |
4 Personer
Asparges svøbt i Røget laks med en snert af wasabi.
0 Ratings
Sprog:
Engelsk
Dansk
Tilføj til favoritter
Indigrienser
Opskriften til
4
personer
250
Gram
Røget laks
50
Gram
Sesam
4
stk
Asparges
1
spk.
Wasabi
1
tsk
Smør (saltet)
Fremgangsmåde
1
Steg asparges ved svag varme i smøret til de er lidt bløde i det. Dog ikke for bløde, der må gerne være lidt bid i dem.
2
Rul den røget laks ud og smør wasabi på. Fordel det godt men i et tyndt lag.
3
Svøb asparges i den røget laks,
4
Drys med sesam og sever :)
Read_more