Opskrift

Karamelliseret løg og Butterbeans

Jes Madsen | 40 Minutter | 4 Personer

En lækker og cremet ret med karamelliseret løg og butterbeans, der er nem og hurtig at lave.
Der kan bruges en soya/havrefløde som et alternativ for at lave retten vagansk.


0 Ratings
Sprog: Dansk


Indigrienser
Opskriften til 4 personer

2 spk. Oliven olie
10 Gram Smør (saltet)
4 stk Løg (store)
4 stk Hvidløg
3 spk. Sød chilisauce
400 Gram Svampe
400 Gram Butterbeans
1 dl Piskefløde
4 spk. Ajvar
400 Gram Spaghetti

Fremgangsmåde

1

Varm smøg og olie på en stor pande, og tilsæt løg og hvidløg og lade det stege lidt.

2

Tilsæt den søde chilisauce, og lade det stege til løgne bliver gyldne.

3

Tilsæt svampe og lade det koge ned til væden er væk.

4

Sæt vandet over til Spaghetti.

5

Tilsætter butterbeans, fløde og Ajvar og lad det koge lidt ind, så det bliver en tyk cremet sauce.

6

Kan serveres med noget revet parmesanost, hakket forårsløgs top og et stykke brød der er ristet i oliven olie.