1 Lav dejen
Pisk salt med vand med et piskeris.
2
Langsom miks melet i med hænderne. Hvis blandingen er for våd, så bland lidt mere mel i til dejen er blød og ikke klæber så meget mere.
3
Lad dejen hvile i 15 minutter.
4
Find osten og smørret frem, og smelt det på en pande eller i mikrobølgeovnen.
5
Del dine fladbrød op i 4 lige store dele fra dejen der har hvilet, og lav dem til et oval fladbrød.
6
Fordel lidt smør over hver stykke.
7
Del hver oval i 4 strimler, hold den ene side forbundet, svarende til årerne på et blad.
8
Læg revet ost i midten af hver strimmel.
9
Begynd at rulle strimlerne stramt fra kanten, der ikke er skåret, for at skabe en træstamme.
10
Gentag for de andre stykker dej.
11
Sæt de rullede træstykker i køleskabet i 15 minutter mere for at gøre dem fastere.
Når stykkerne er afkølet, flad hver enkelt til en cirkelform, der er cirka 24 centimeter (9,5 tommer) bred.
12 Lav fladbrødet
Varm en pande op uden olie ved middel varme. Panden skal være 26 centimeter i diameter.
Steg hvert fladbrød i 3-4 minutter på begge sider, vend af og til, indtil de er gyldenbrune og hævede.